VDC CONNECT
Partners Vall del Congost

Cumbre Tours - Karl Egloff

Escalada i Senderisme a Equador.

Els 157 pics, 11 dels quals superen els 5.000m, fan de l'Equador un indret ideal per a qualsevol persona que busqui aventura, entrenament per a una carrera o simplement busca un lloc tranquil per observar el món des de dalt.

Les muntanyes són la nostra passió i el nostre equip es compon dels millors guies de muntanya que estan capacitats per oferir-li la millor experiència que la muntanya ens pot oferir. Cotopaxi (5.897 m) és un dels volcans més escalats per vilatans i viatgers internacionals a causa de la seva característica emblemàtica. El nostre guia Karl, no només ha pujat Cotopaxi més de 90 vegades i té el rècord de velocitat, sinó que també té històries i coneixements per compartir sobre la majoria de les muntanyes dins i fora de l'Equador.

Confiï en nosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres, i veureu un país des d'una perspectiva sorprenent que pocs arribaran a veure.

Metsovo Race - Ursa Trail

Benvingut a les curses Ursa Trail i The Tracks of the Bear

El nostre objectiu era dissenyar un camí per tal de portar els atletes a través de l'hàbitat de l'ós i també per aixecar la conscienciació de protecció mediambiental i la prevenció d'extinció de l'ós marró.

La ruta travessa antics camins que han estat temps netejats per els nostres voluntaris i ara els pot utilitzar tothom per caminar o fer senderisme a banda de les curses. La longitud total de les curses Ursa Trail i The Tracks of the Bea és 40km amb 2700m de desnivell positiu i 20km amb 1050m de desnivell positiu. La ruta passa per alguns de l'històric corriols i monuments de valor estètic i natural excepcional en la regió.

Visiteu el nostres web per tenir més informació de les curses i l'entorn.